• Është një nga kompensimet e bukura të jetës që askush sinqerisht nuk mund të përpiqet të ndihmojë njëri tjetrin pa e ndihmuar veten e tij.

  – Charles Dudley Warner

 • Testi i progresit tonë nuk është nëse ne shtojmë më shumë në bollëkun e atyre që kanë shumë; por është nëse ne sigurojmë mjaftueshëm për ata që kanë shumë pak.

  – Franklin D. Roosevelt

 • Creating a strong business and building a better world are not conflicting goals – they are both essential ingredients for long-term success.

  - William Clay Ford Jr.

 • Raporte, Dokumenta, dhe Linqe të dobishme

  Zhvillim i informacioneve, dhe njohuri në filantropi të Ballkanit dhe atë Gobale

  Shih më shumë
 • Linqe të përditshme dhe Klasifikimi i Lajmeve të Javës në Filantropi të Ballkanit Perëndimor

  Lajme te përditshme dhe informacione mbi aktivitetin filantropik në të gjithë rajonin. Ju do të jeni të habitur me nivelin e filantropisë që ndodhë rreth nesh.

  Shih më shumë
 • Analizë, Opinion dhe Reflektim

  Ekipi i Catalyst dhe ekspertët rajonalë për çështje filantropike prezantojnë pikëpamje aktuale dhe informata mbi trendet, ngjarjet kryesore, sfidat dhe mundësitë në sektor.

  Shih më shumë
 • Mbulon Individët, Korporatat dhe Filantropinë e Diasporës në Ballkanin Perëndimor.

  Zbuloni se si individët dhe kompanitë janë duke përdorur burimet e tyre filantropike. Eksploroni thellësinë dhe gjerësinë e aktivitetit të Ballkanit Perëndimor dhe të diasporës filantropike.

  Kyqu Regjistrohu falas

CATALYST PËRPIQET TË LIDHË KOMPANITË, ORGANIZATAT DHE INDIVIDËT QË PUNOJNË PËR TË BËRË NJË NDRYSHIM NË BOTËN RRETH TYRE

 

Ne ju ftojmë për të ndarë njohuritë dhe aftësitë tuaja, ndërsa mësoni atë që të tjerët janë duke bërë, për të bërë lagjen e tyre, qytetin e tyre, vendin e tyre dhe rajonin e tyre një vend më të mirë për të jetuar, për të punuar dhe për të bashkëpunuar me njëri-tjetrin.

 

Çfarë mund të bëjë Catalyst për ju?

Le të punojmë së bashku

Ne përparojmë në bashkëpunimin dhe shkëmbimin e informacioneve. Dëshironi të dini më shumë?

Jemi mirënjohës për ndihmën financiare dhe jo financiare si dhe për partneritetin e organizatave në vijim:


Top