Organizimi i parë DobroČiniTi u mbajt më 5 Dhjetor 2013, në Shtëpinë Mixer duke

  • ngritur një total prej 774.680 dinarë.
  • Fondet janë dhuruar nga më shumë se 100 njerëz.

Iniciativat për të cilat janë ngritur të holla janë:

  • Milavac në Ljig për një rrjedhje të qëndrueshme të ujit në fshat. Shih raportin LINK.
  • Gjashtë familje kanë filluar biznesin social dhe për të fituar të ardhura për familjet e tyre në Bosilegrad. Shih raportin LINK.