Për vitin e dytë rradhazi Rijeka Tower Shopping Center organizon një festival sportiv gjatë dy fundjavave të para të shtatorit. Gjatë fundjavës së parë vizitorët mund të shijojnë performancën e koreve dhe bandave marshuese të fëmijëve nga Rijeka, të shikojnë prezantimin e klubeve sportive të Rijekës dhe të marrin pjesë në garën me biçikletë në çatinë e qendrës. Gjatë fundjavës së dytë do të zhvillohen katër gara vrapimi, 500 metra; 800 metra; 5 kilometra dhe 10 kilometra, e cila do të mbahet të dielën më 11 shtator.

Të ardhurat nga tarifat e pjesëmarrjes dhe shitjen e bluzave të bëra veçanërisht do të dhurohen për spitalin e femijëve Kantrida.

Top