Eventi vjetor për rritje të fondeve është rikthyer! Më 22 Shtator në Sheshin 21 Prishtinë, njerzit e vullnetit të mirë do të vallëzojnë dhe festojnë duke mbështetur nënat dhe fëmijët në Kosovë përmes programit të Fondacionit Aksioni për Nëna dhe Fëmijë. Të gjitha fondet e mbledhura nga biletat dhe donacionet gjatë eventit do të tregojnë dëshirën tonë për të dhuruar dhe ndihmuar nënat dhe fëmijët dhe besimin që në po e bëjmë një kauzë të mirë – Të mrekullueshmë! 

Pra merrni këpucët e vallëzimit, veshu me zemër të ngrohtë dhe merr një shok me vete!

Top