KPMG Serbia nga Beogradi fitoi Çmimin Virtus 2016 për Kontributin në Komunitetin Lokal për mbështetjen monetare, vullnetarizmit nëpërmjet programeve të mentorimit dhe shërbimeve pa pagesë, fushatës Zelena četvorka, vullnetarizmit në fushatën e  Shtëpisë së fëmijëve pa kujdes prindëror Drinka Pavloviq dhe për mbledhjen e dhuratave për Vitit të ri për fëmijët nga Nish dhe Obrenovac.

Përmes donacioneve KMPG ka ndihmuar qendrën BELhospice, KEC MNRO, Foundacionin Nataša Kovacevic, shumë organizata dhe shoqata studentore, shoqatat profesionale dhe talentet e reja në fushën e shkencës, për të cilit kompania i ofroi mundësi për të marrë pjesë në konkurse ndërkombëtare dhe Olimpiada.

Top