Ne mirëpresim iniciativën e Institutit Gestalt - Shkup, i cili në bashkëpunim me organizatën komunitare të Kryqit të Kuq të Prilepit ofron këshillim psikologjik dhe psikoterapi falas. Sesionet e lira të disponueshme për të gjithë qytetarët, përfshijnë rritjen personale dhe zhvillimin e personalitetit, trajtimin e situatave specifike të jetës dhe zgjidhjen e konflikteve.

Metoda e Gestalt ofron një qasje të fuqishme për të mësuar dhe ndryshuar nëpërmjet përvojës së vet të fituar nëpërmjet të tashmes. Psikoterapistët dhe klientët krijojnë një kontakt që sjell ndërgjegjësimin e mënyrave të reja të komunikimit.

Për më shumë informata, ju lutemi kontaktoni organizatën komunale të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë Prilep të hënën dhe të mërkurën nga ora 18:00 deri në orën 20:00 ose në numrin 076 / 295-613 të telefonit.

Top