Fabrika e Çimentos Kakanj (Bosnje dhe Hercegovina) ka dhuruar 3,500BAM (rreth 1,800 EUR) për Bibliotekën e Qytetit të Kakanjit. Fabrika e ka mbështetur Bibliotekën për gjatë 14 vitet e fundit, dhe ky donacion do të përdoret për blerjen e librave dhe rinovimin e literaturës së specializuar.

Top