Qendra Mjeksore e Malit të Zi njoftoi për dhuratën prej 5,000 Euro nga banka Addiko në mbështetje të Institutit të Klinikës për Sëmundjet e Fëmijëve.

Një pjesë e deonacionit do të financojë blerjen e një seti kirurgjikal për otosurgery dhe 3 llampa që vendosen në kokë për Qendrën.

Dhurimi është pjesë e festimit të 11 viteve të suksesshëm të biznesit në Malin e Zi dhe një vjetorit me identitetin e tij të ri.

- Banka jonë kaloi një transformim dhe ne krijuam themele të forta dhe bëmë hapa të rëndësishëme drejt rritjes së qëndrueshme dhe fitimprurëse, tha Drejtori Ekzekutiv i Bankës Addiko Bank Christoph Schoen.

- Ne jemi të lumtur që mund ta ndajmë këtë sukses me të tjerët - tha ai - dhe që ndihma shkon për Institutin për Sëmundjet e Fëmijëve.

Top