Dy çiklistë Ivan Puškarić dhe Željko Magdić nisën udhëtimin e tyre prej 1.600 km nga Kroacia në Shqipëri dhe anasjellta me biçikletat e tyre për të mbledhur fonde për Emën dhe Matejanën, dy fëmijë e sëmurë nga qyteti Ogulinit.

Ata e nisën aventurën e tyre të enjten më 13 korrik në Ogulin dhe do të kalojnë nëpër Gospić, Knin, Sinj, Imotski, Mostar, Metkoviq, Neum, Dubrovnik, Tivat, Budva, Ulqini, Skadari, Podgorica, Nikshiq, Sarajevë, Travnik, Banja Luka, Prijedor, Bihać, dhe së fundi, përsëri në Ogulin.

Bashkohuni me Ivan dhe Željko në misionin e tyre deri në fund të korrikut dhe ndihmoni ata për të ngritur fonde për trajtimin mjeksor të Emës dhe Matejanës. IBAN për donacione: HR0724020061500056208.

Photo: Ivan Puškarić

Top