Në Parkun Kultor “Ali Podrimja” në Gjakove, sot më 1 gusht, që është edhe Dita e Diasporës, një program i shkurtër artistic do të mbahet, përfshirë edhe shfaqjen premiere të filmit” Babai”.

Filmi “Babai” flet për një djalë të vogël Nori, i cili mbieton duke shitur cigare në rruge, kurse më vonë atij i duhet të udhëtojë në Gjermani për të kërkuar babain e tij. Njerëzit që do të mblidhen sot në sheshin Ali Podrimja do të kenë mundësinë të shohin jetën e vështirë të një djaloshi të shprehur në mënyrë artisike nga regjistori Visar Morina, dhe në të njejtën kohë të dhurojnë 1 EUR për Doën Syndrome Kosova duke blerë bileten e pjesmarrjes.

Top