SOS Fshati i Fëmijëve në Kraljevo është duke u kujdesur për 71 të rinj. Tani që viti i ri shkollor po fillon së shpejti, të gjithë kanë nevojë për furnizime shkollore dhe libra, dhe kjo është kur Tempo dhe ju të gjithë mund të përfshiheni.

Prej 2 gushtit deri më 15 shtator, Tempo organizon një fushatë të quajtur "Një vepër e mirë për SOS fshatrat e fëmijëve" në të gjitha hipermarketet e saj në Serbi. Për çdo çantë të shpinës, kuti lapsash dhe fletore të shitur, një pjesë e të ardhurave do të shkojnë në SOS Fshatin e Fëmijëve për furnizime shkollore për të mira të tjera.

Për shembull, nëse blini një çantë të shpinës të re në Tempo, EUR 0.4 (50 RSD) do të shkojë në SOS Fshatin e fëmijëve. Për çdo kuti me lapash që Tempo shet, do të dhurojnë 8 cent, dhe për çdo fletore ata do të dhurojnë 1 cent për SOS fshatin e fëmijëve.

Në këtë mënyrë ju do të bëni një fëmijë tjetër të lumtur dhe ju do të siguroni mundësi më të mira arsimore për fëmijët pa kujdes prindëror.

Top