Pas zjarreve të tmerrshme, një markë popullore e veshjeve nga Herceg Novi "Republica di Boka" ka nisur një fushatë humanitare - Boka për Lushtica.

Ata kanë përgatitur 100 bluza të projektuara posaçërisht, të cilat do të shiten për 10 EUR secila, ose më shumë nëse klienti dëshiron të dhurojë më shumë. Çdo T-shirt ka një simbol të një druri në flake dhe një shenjë "Remember Luštica 2017".

Një pjesë e të ardhurave do të përdoret për të blerë një pajisje të re për një zjarrfikës vullnetar "Krtoli" nga Milovići (Tivat) dhe pjesa tjetër do të përdoret për të blerë fidanë për ripyllëzimin e Lushticës.

Top