Ata gjithashtu do të kenë një festë me muzikë dhe një program për fëmijë me animatorë, worshope dhe shfaqje. Cili është qëllimi i tyre? Të tërheqë vëmendjen e publikut dhe të rritet mbështetja për fushatën e tyre, e cila në të njëjtën kohë ndihmon fëmijët me aftësi të kufizuara dhe kujdeset për mjedisin tonë nëpërmjet klasifikimit dhe riciklimit të mbeturinave.

Fushata filloi nga Vanja Petkoviq në vitin 2012, dhe deri më tani, 18 fëmijë kanë marrë ndihma të ndryshme - një kompjuter portativ, karrige me rrota elektrike, etj. Deri më tani, më shumë se 100 ton kapakë të shisheve janë mbledhur nga në të gjithë vendin.

Fillimi i programit është planifikuar të mbahet të dielën në orën 10 dhe i gjithë projekti mbështetet nga Fondacioni "Novi Sad 2021" dhe European Youth Capital ”Opens”. Dëshironi të bashkoheni me ta dhe të jepni ndihmën tuaj për këtë kauzë të madhe?

Top