Qëllimi i këtij panairi është rritja e interesimit për punë vullnetare dhe aktivizëm qytetar në Kosovë. Gjatë këtij panairi, organizatat pjesëmarrëse do të promovojnë mundësi vullnetarizmi si dhe do të rekrutojnë vullnetarë/e të rinjë/reja. 

Të gjithë pjesëmarrësit/et do të kenë mundësinë të njihen për së afërmi me organizata rekrutuese në panair. 

Panairi do të mbahet më 25 tetor 2017, nga ora 11:00 deri në 14:00, në Sheshin Zahir Pajaziti, Prishtinë.

Top