Sot është dita e tretë e ecjes së tyre, e cila do të marrë 256,000 hapa për të përfunduar dhe pritet të përfundojë më 6 nëntor në Nish. Tamara dhe Bogdan përshëndesin të gjithë ata që vijnë për t'i mbështetur gjatë rrugës: takojnë shumë njerëz përgjatë rrugës dhe përhapin tregimin rreth fushatës së NURDOR-it në të gjithë Serbinë. Ata mbajnë një flamur me numrin e SMS për donacione për spitalin dhe shpresojnë të rrisin ndërgjegjësimin për kauzën - për t'i ndihmuar ata, dërgoni një tekst në 1150 (çmimi i mesazhit është 100 dinarë, dhe mund të dërgoni një numër të pakufizuar mesazhesh), ose të dhuroni në 170-30010715000-82 numrin e referencës: 12345, qëllimi i pagesës: "Produzi Korak".

Deri tani, ata kanë kaluar përmes Ripanj dhe Mladenovac, dhe përgjatë rrugës, ata po ndalen nga një qytet në tjetrin, për të fjetur dhe për të pushuar. Nëse dëshironi t’i përshëndetni dhe jepni një përqafim të ngrohtë: ata do të jenë në Smederevska Palanka më 1 nëntor dhe pastaj në ditët në vijim do të ndalen në Svilajinac, Jagodina, Pojate dhe Aleksinac më 5 nëntor. Le të tregojmë mbështetje dhe të ndihmojmë aktivistët të mblidhen 70.000 euro, që është shuma e nevojshme për të përfunduar departamentin e spitalit – bashkohuni me ta në udhëtimin e tyre dhe të ndihmojnë udhëtimet e familjeve të fëmijëve të prekur me kancer.

Top