Për të tretin vit radhazi, fabrika e birrës Trebjesa po ndihmon këtë organizatë dhe qytetarët e Nikshiqit në të gjitha fushat, nga dhurimi vullnetar i gjakut në akte humanitare. Kryqi i Kuq Nikshiq ndihmoi 200 familje këtë vit me anë të këtyre veprimeve bamirëse dhe numri i njerëzve që kërkojnë ndihmë po rritet. Deri në fund të vitit, një fushatë e madhe grumbullimi është planifikuar në mënyrë që 100 familje të marrin pako ushqimore dhe higjienike.

Kompania vazhdon me aktivitetet e CSR, dhe vetëm javën e kaluar, ata mbyllën thirrjen e tyre të fundit për propozime për mbrojtjen e mjedisit. Do të zgjidhet vetëm një projekt dhe do të shpërblehet me 10,000 euro. Rezultatet do të shpallen në dhjetor 2017, dhe projekti do të zbatohet në 2018. Vitin e kaluar, projekti i që fitoj nxiti çiklizmin në mbarë vendin.

Top