Me datën 1 Tetor  në ora 19:00 do të mbahet një mbrëmje muzikore humanitare e titulluar Unë jap shpresë.  Disa prej muzikantëve të njohur që do të marrin pjesë janë Rona Nishliu (këngëtare), Ilir Bajri (pianist), Besa Llugiqi (soprano), Lejla Pula (pianiste) dhe Enkelejda Zajmi Gorani (flautiste).

Ngjarja do të mbahet në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë, bileta kushton 30 euro kurse të gjitha mjetet e mbledhura do tu shkojnë fëmijëve të SOS fshatit.

Top