Futbollisti i kombëtares shqiptare, Mërgim Mavraj ka treguar të ketë zemër të madhe edhe jashtë  fushës së futbollit. Qendërmbrojtësi ka ndihmuar një jetimore në Durrës duke u dërguar mijëra euro në ushqime dhe veshmbathje.

Top