Sot, shoqatat bamirëse, familjet, bizneset, qendrat e komunitetit dhe studentët përreth botës do të bashkohen për një qëllim të përbashkët: të festojnë zemërgjerësinë dhe të dhurojnë. Kushdo, kudo mund të përfshihet në #tëmartëndhuruese dhe të dhurojnë në një mënyrë që ka vlerë për secilin. Nga ngritja e fondeve te vullnetarizmi dhe shërbimet pro bono, #emartadhuruese është një mënyrë fantastike për të  angazhuar komunitetin dhe të bëhemi pjesë e një lëvizjeje botërore që promovon zemergjerësinë. Pra kur të merrni pjesë në dhurim nga vullnetarizmi apo ngritja e fondeve në komunitetin tuaj, na informoni! Bëni tag postimet e juaja #GivingTuesday apo @GivingTues dhe merrni pjesë në këtë lëvizje botërore.

Top