Fushata Uji i Janës Me një Mesazh vazhdon në 2015

Fushata Uji me një Mesazh (porukom Voda sa) u iniciua në 2013 nga Jana Voda. Gjatë dy viteve të fundit, 37 projekte që kanë përfituar më shumë se 140,000 janë zbatuar. Jana planifikon të vazhdojë me këtë fushatë të suksesshme në 2015.

Burime: Ja trgovac

30-01-15

  • Croatia

Federata e Motrave Serbe shet kifle në mbështetje të një familje në nevojë

Federata e Motrave serbe të Prnjavor (Kola Srpskih Sestara) ka shitur kifle dhe ngriti 3.515 marka (app. 1797 EUR) për të ndihmuar Nedeljko Radanić dhe familjen e tij për të përfunduar ndërtimin e shtëpisë së tyre.

Burime: Glas Srpske

30-01-15

  • Bosnia and Herzegovina

Shoqata River Dance ka organizuar një maratonë Zumba në përfitim të shoqatës Strong As Jakov

Shoqata “River Dance” për vallëzim dhe zbavitje ka organizuar një aksion humanitar me maratonë në Zumba Fitness që ngriti 9,500 HRK (1,236 EUR) nëpërmjet shitjes së biletave. Këto fonde janë duke u dhuruar për shoqatën “Strong as Jakov” e cila ofron mbështetje dhe përkujdesje për fëmijët me sëmundje malinje dhe familjet e tyre.

Burime: KA portal hr

30-01-15

  • Croatia

Organizuar një Javë Humanitare për Mbledhjen e Fondeve që përkon me ditëlindjen e Tose Proeskit

Forumi i Maqedonasve të rinj në Serbi organizoi një seri ngjarjesh dhe një donacion rreth ditëlindjes së Tose Proeski (25 janar). Të gjitha fondet dhe veshjet e mbledhura do t'i dhurohen për NURDOR (Shoqatës Kombëtare të Prindërve të Fëmijëve me Cancer).

Burime: 24 sata Vesti

30-01-15

  • Macedonia
Top