PARTNERËT SHQIPËRI SHPALL KONKURSIN “ÇMIMI I FILANTROPISË 2019”

Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin për Çmimin e Filantropisë 2019!

Burime: partnersalbania.org

06-04-20

  • Albania

SHQIPËRIA Edhe një ditë nga mbyllja e nominimeve për Çmimin e Filantropisë 2017 në Shqipëri

Nëntori është muaji ku shokët tanë nga i gjithë rajoni reflektojnë mbi ngjarjet kryesore në fushën e filantropisë dhe nderojnë me çmime individë, organizata dhe kompani për mirësinë e tyre. Partnerët Shqipëri ka shpallur nominimet për Çmimin e Filantropisë 2017, dhe afati i fundit për dorëzimin e nominimeve është neser (2 Nëntor).

Burime: http://partnersalbania.org/

02-11-17

  • Albania

Tiranës iu Siguron Qytetarëve të Saj Një Mënyrë të Lehtë për të Dhuruar ose Ricikluar Rrobat

Iniciativa e gjelbër vjen nga Bashkia e Tiranës: të gjithë njerëzit që kanë artikuj të veshjeve për të cilat nuk kanë nevojë ose nuk i përdorin, tani kanë një vend të caktuar për to, kështu që tani e tutje mund të ndihmojnë njerëzit në nevojë dhe mjedisin, shpejt dhe lehtë.

Burime: http://www.panorama.com.al/

20-10-17

  • Albania

Buddy Walk Vjen në Tiranë për të Rritur Ndërgjegjësimin për Sindromën Down

Nën sloganin "Ejani të kesh një shok për kokë, përkrah teje", Fondacioni Down Syndrome Albania do të organizojë një marshim më 1 tetor në Tiranë, si pjesë e muajit të ndërgjegjësimit për Sindromën Down.

Burime: https://www.facebook.com/

29-09-17

  • Albania

Scout Vajzat në Shqipëri shesin biskota për të mbledhur para për bamirësi

Më 8 shtator, një grup vajzash të vegla organizuan një panair në Fier, i pari i këtij lloji në Shqipëri. Kjo iniciativë u mbështet nga Shoqata Epoka e Re, e cila do të financojë një kamp vajzash që do të ketë si synim fuqizimin e vajzat të reja dhe të rrisë pjesëmarrjen e tyre në aktivitete të ndryshme jashtëmësimore.

Burime: http://www.kohajone.com/

21-09-17

  • Albania

Kisha Katolike Organizon Kampin Veror për Personat me Aftësi të Kufizuara për të 22-in Vit Rradhazi

30 vullnetarë të rinj u bënë pjesë e kampit veror "Shpresa" në plazhin e Velipojës në Lezhë, i cili zgjati 45 ditë dhe ku morën pjesë 180 persona me aftësi të kufizuara. Puna me ta ishte një pjesë e punës vullnetare të të rinjve, gjë që e bëri projektin edhe më unik: çdo ditë, ata organizuan aktivitete dhe lojëra të ndryshme për të gjithë të pranishmit me aftësi të kufizuara të ndryshme.

Burime: http://www.abcnews.al

12-09-17

  • Albania
Top