Klas në Sarajevë Dhuroi Dy Ton Miell Gruri për Ditën Botërore të Ushqimit

Industria e ushqimit Klas nga Sarajeva (Bosnja dhe Herzegovina) me rastin e Ditës Botërore të Ushqimit që festohet me 16 Tetor, dhuroi 2 ton miell për qendrën e ushqimit të Kryqit të Kuq në kantonin e Sarajevës dhe Qendrës Kolektive Hrasnica, kurse fëmijëve të Qendrës Kolektive iu dhuruan ëmbëlsira. Të mirat materiale u dorëzuan nga lojtarët e klubeve të futbollit Zeleznicar dhe Sarajevo.

Burime: http://www.biznisinfo.ba/

27-10-17

  • Bosnia and Herzegovina

Addiko Bank Fal Borxhin e Familjes së Një Djaloshi 3-vjeçar me Leukemi

Një familje nga Banjaluka kaloi nëpër shumë vështirësi gjatë muajve të fundit: tre muaj pasi djali i tyre u diagnostikua me leukemi dhe filloi trajtimin, babai pëspi një problem të zemrës dhe pati një çarje të aortës. Banka Addiko, ku familja kishte një hua për shtëpi, dëgjoi për gjendjen e tyre dhe vendosi të shlyente plotësisht borxhin e tyre.

Burime: https://www.fokus.ba/

02-10-17

  • Bosnia and Herzegovina

SiM Impex Mbështet Projektin e Studentëve të Formula SAE

Me rastin e vitit të parë të biznesit të tyre në Mostar, kompania SiM Impex ka mbështetur projekti e studentëve Formula SAE të studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Shkencave Kompjuterike në Unversitetin e Mostarit. Studentët morën dhuratë amortizatorët Sach me vlerë KM10,000 për makinën që ata po bëjnë.

Burime: http://www.bljesak.info/

19-09-17

  • Bosnia and Herzegovina

BH Telecom Dërgon Fondet e Ditëlindjes për Shoqatat që Ndihmojnë Fëmijët me Aftësi të Kufizuara

Në një gjest të lavdërueshëm, kompania më fitimprurëse e Bosnje dhe Herzegovinës përdor fondet e kremtimit të ditëlindjeve për të ndihmuar tri shoqata lokale që ndihmojnë fëmijët me aftësi të kufizuara. Paratë do të përdoren për të ndihmuar Shoqatën e prindërve të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara të Kantonit të Tuzlës, Shoqatës Rinore Dobro delo nga Sarajeva dhe Institucion publik për kujdesin e fëmijëve me aftësi të kufizuara mendore dhe të rinjve Pazarić.

Burime: https://www.bhtelecom.ba

14-09-17

  • Bosnia and Herzegovina
Top