Miss Kroacia nisi një fushatë Crowdfunding për të mbështetur Fëmijët Butterfly

Tea Mlinarić ka nisur një fushatë të quajtur "Le të kujdesemi për jetën" për të mbledhur fonde për DEBRA, 24 orë në 24 shërbim mbështetës për "Fëmijët e Butterfly" - fëmijët me Epidermolysis Bullosa (sëmundje e trashëguar të indit lidhës që manifestohet nga ndjesia e lëkurës tepër të ndjeshme) dhe familjet e tyre.

Burime: https://cinipravustvar.hr/

07-11-17

  • Croatia

Kryqi i Kuq Kroat mban fushatën e 45-të vjetore në mbarë shtetin për njerëzit që jetojnë në varfëri

Nën sloganin “Mos grumbulloni, ndani me mikun tuaj”, (Ne dvoji, za drugi odvoji) Kryqi i Kuq i Kroacisë u ka dhënë kroatëve në të gjithë vendin me një ditë mundësi për t'u dhuruar 80.000 njerëzve që jetojnë në varfëri në Kroaci.

Burime: http://www.hck.hr/

18-10-17

  • Croatia

Fushata në Crowdfunding për Asistentë për ti Kthyer Asistencën një Studenti me Aftësi të Kufizuara

Alen Krsmanoviq është duke përfunduar studimet e Masterit në Akademinë e Arteve të Bukura në Zagreb. Ai është një piktor i talentuar i ri, fotograf dhe redaktor i videove. Alen është gjithashtu një person me aftësi të kufizuar - ai vuan nga arthrogryposis, një sëmundje që shkakton tkurrje të muskujve dhe deformim të nyjeve, për shkak të të cilave ai nuk është në gjendje të përdorë duart. Ai krijon artin e tij vetëm me në saj gojën e tij.

Burime: http://www.jutarnji.hr/

17-10-17

  • Croatia

Kroacia do të shënojë Ditën Evropiane të Fondacioneve dhe Donatorëve në Zadar

Dita Evropiane e Fondacioneve dhe Donatorëve është një ngjarje, ambicia e të cilës, është të motivojë publikun për të mbështetur organizatat, qoftë përmes donacioneve, punës vullnetare apo llojeve të tjera të mbështetjes. Dita Evropiane e Fondacioneve dhe Donatorëve është festuar çdo vit më 1 tetor. Ky është viti i dytë që Kroacia do të bashkohet me këtë ngjarje, dhe këtë herë duke organizuar javën e Filantropisë, me eventin qëndror në Zadar.

Burime: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/

27-09-17

  • Croatia

Lidl Dhuron Materiale Shkollore dhe Ushqime për Klasën e Parë Kroate

Për ditën e parë të shkollës, Lidl ka dhuruar çanta për 522 nxënës të klasës së parë për 25 shkolla nga zonat e pazhvilluara. Për të bërë ditën e tyre të parë në shkollë më të bukur, përfaqësuesit e Lidl-it personalisht ia dhuruan çantat me materialet shkollore dhe ushqime për klasën e parë në Darda, ndërsa nxënësit e shkollave të tjera të njëjtën ditë morën çanta në.

Burime: https://www.vecernji.hr

15-09-17

  • Croatia
Top