Çmimet OKTA 2 Gratë e Reja me Bursat pasuniversitare në Greqi

Kompania maqedonase OKTA, furnizuesi më i madh i karburantit në vend, ka partnerizuar me Hellenic Petroleum dhe ka dhënë 2 bursa të plota pasuniversitare për 2 studentet më të mira të shumë kandidatëve të konkursit: Stefanija Tanevska dhe Angelina Slaveski, të cilat do të vazhdojnë studimet e tyre në Greqi.

Burime: http://puls24.mk/

02-10-17

  • Macedonia

Banda Maqedonase Mbajti një Koncert për të Ndihmuar një të Mbijetuar të Dhunës në Familje

Panço dhe Andrej, anëtarë të një grupi të njohur maqedonas të quajtur DNK vendosën të ndihmojnë Blagorodna Dimitrievska nga Kumanova, kur ajo u gjet në rrugë me 3 fëmijë.

Burime: http://24vesti.mk/

28-09-17

  • Macedonia
Top